'Sant Cugat va decidir: 0'7%', lema de la Festa de Tardor


Temes relacionats

La Festa de Tardor girarà entorn la campanya del 0'7% per a cooperació (16/set/14)

La Festa de Tardor escalfa motors amb una reunió a l'Ateneu (16/jul/14)


  • Comparteix:

Imatges de la passada edició de la Festa de Tardor

Imatges de la passada edició de la Festa de Tardor

El lema de la Festa de Tardor serà 'Sant Cugat va decidir: 0'7%', tal com ho han confirmat els organitzadors a Cugat.cat. La Festa, com ja va avançar aquest mitjà, girarà al voltant de la campanya que, des de fa 20 anys, reclama que un 0'7% dels pressupostos públics es destinin a projectes de cooperació internacional. Enguany la festa se celebrarà l'últim cap de setmana d'octubre en lloc del novembre, com és habitual.

Les entitats de la ciutat s'agruparan enguany a la Festa de Tardor per recordar els 20 anys de la primera campanya per reclamar que les administracions públiques aportessin un 0'7% dels seus comptes al tercer món. El membre de la comissió de la Festa de Tardor Jordi Casas ha explicat que amb el lema escollit es commemorarà aquesta efemèride.

Jordi Casas

Nosaltres ja vam decidir fa 20 anys donar el 0'7% dels ingressos propis de l'Ajuntament al desenvolupament, segons les recomanacions de l'ONU. Celebrem la campanya que es va engegar llavors perquè això es concretés.


El també membre de la comissió de la Festa de Tardor Toni Ramon ha explicat que enguany han escollit els membres de La Xarxa Solidària perquè redactin i llegeixen el manifest sota el lema 'Sant Cugat va decidir: 0'7%'.

Toni Ramon

Ja fa un parell d'anys que s'intenta buscar un grup de gent que redacti el manifest i enguany els escollits són La Xarxa Solidària.


La Festa de Tardor s'avança un mes per prevenir les inclemències meteorològiques que l'any passat ja va obligar a canviar-ne les dates. En aquesta ocasió, l'esdeveniment serà el cap de setmana del 25 i 26 d'octubre. Els organitzadors preveuen tenir el lema enllestit per a la propera setmana, que tractarà sobre l'eix temàtic de la inversió en cooperació i desenvolupament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.