La reunió entre la PAH de Rubí i l'Ajuntament acaba sense cap acord


Temes relacionats

La PAH de Rubí continua concentrada davant CatalunyaCaixa (26/set/14)

La PAH de Rubí manté la seva protesta amb el suport de 60 persones (24/set/14)


  • Comparteix:

La PAH de Rubí continuarà la seva protesta a la ciutat

La PAH de Rubí continuarà la seva protesta a la ciutat

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Rubí i l'Ajuntament no han arribat a cap acord en la reunió que han mantingut aquest dimarts sobre l'acampada indefinida que duu a terme l'entitat a la seu de CatalunyaCaixa del carrer de Villà de Sant Cugat. El consistori ha ofert la seva ajuda en cas que hi hagi afectats santcugatencs. La PAH de Rubí, que protesta per una vintena de casos de la ciutat veïna, ha considerat insuficient la proposta de l'Ajuntament, en declaracions a Ràdio Rubí.

Els membres de la PAH de Rubí, concentrats davant la seu de CatalunyaCaixa des de fa més d'una setmana, han demanat a l'Ajuntament que es posicioni a favor de la plataforma i també han reclamat una entrevista amb el vicepresident de l'entitat bancària. Els representants també volien que el consistori donés suport i assessorament a tots els afectats, independentment del seu lloc de residència, una demanda que no han aconseguit.

En aquest sentit, el regidor d'Habitatge ha explicat a Cugat.cat que la PAH de Rubí no els ha volgut confirmar si hi ha santcugatencs afectats en la seva causa. Raül Grangé ha afirmat que el banc els ha confirmat, finalment, que no hi cap santcugatenc afectat per un eventual desnonament.

Raül Grangé

Hem demanat les dades de persones afectades de Sant Cugat i, com que no les han donades, hem contactat amb l'entitat, que ens ha dit que no hi ha cap santcugatenc afectat.


El regidor d'Habitatge ha afegit que tampoc no s'ha arribat a cap acord perquè les propostes de la PAH no inclouen cap punt per fer una feina efectiva més enllà del diàleg. Raül Grangé ha explicat que l'entitat s'ha concentrat a Sant Cugat per tenir 'més ressò'.

Malgrat això, el regidor i l'alcaldessa, Mercè Conesa, han aprofitat la trobada per explicar als membres de l'entitat totes les mesures que ha engegat per combatre els desnonaments, com la creació de l'Oficina Local d'Habitatge (OLH) i la suspensió del cobrament de les plusvàlues en casos de desnonaments.

La plataforma, que protesta per demanar la dació en pagament per a una vintena de famílies de Rubí, ha afirmat que persistirà la seva protesta a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.