La Policia Local augmenta la plantilla i renova la flota de vehicles


Temes relacionats

La Policia Local incorpora dos nous vehicles (22/ago/14)

250 persones opten a una de les set noves places de Policia Local ( 1/jul/14)

Comencen les obres per habilitar la nova seu de la Policia Local ( 3/jun/14)


  • Comparteix:

La Policia Local disposa de sis nous agents que reforçaran les patrulles dels barris. Amb aquestes incorporacions, el cos de seguretat municipal passa a tenir 89 policies en plantilla i una ràtio d'1,02 agents per cada 1.000 habitants. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha donat la benvinguda als nous agents i ha assegurat que l'Ajuntament manté el compromís amb la seguretat ciutadana. La Policia Local també ha presentat els dos turismes adquirits a l'agost i en els propers mesos incorporarà tres tot-terreny i quatre motocicletes, tres d'elles elèctriques.

L'increment de plantilla es va acordar el desembre del 2013 i pretén dotar de més efectius el cos de la Policia Local. Els sis agents escollits han superat les proves fetes aquest estiu i s'incorporen a la plantilla per reforçar les patrulles dels barris. Dels sis nous agents, tres es troben en procés de formació i hauran de finalitzar els seus estudis abans d'exercir totes les funcions.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha donat la benvinguda als nous agents aquest dimecres. Conesa assegura que aquestes incorporacions milloren la seguretat de la ciutat i la seva convivència.

Mercè Conesa

Incorporar aquest sis agents vol dir que seguim treballant per aconseguir una ciutat més segura i millorar la convivència ciutadana.


La Policia Local també ha presentat els dos Seat Altea adquirits aquest agost a través d'un contracte de rènting amb opció de compra. Abans d'acabar l'any, la flota de vehicles tornarà a augmentar amb la incorporació de tres Nissan Qashqai i quatre motocicletes, tres de les quals seran elèctriques.

El consistori i la Policia Local també han confirmat que a principis d'any es podrà fer el trasllat a la nova comissaria, que s'ubicarà a l'antiga seu del Club Muntanyenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.