La fira de disseny 'Creatus Dominus' aterra amb vocació de continuïtat


  • Comparteix:

L'equip promotor de la iniciativa

L'equip promotor de la iniciativa

Generar un centre de debat d'ideees i transmetre valors a través del disseny són els objectius del festival 'Creatus Dominus', que ha inaugurat aquest dijous la seva primera edició amb vocació de continuïtat. Amb la Casa de Cultura com a base d'operacions, la fira de disseny ha aterrat amb el suport de l'Ajuntament en l'aposta municipal per potenciar 'el talent, l'emprenedoria i les idees'.

Joves i sobradament preparats. Aquesta és l'actitud que els artífex de la fira 'Creatus Dominis', The Creative Riot, han exhibit en la inauguració de la iniciativa, que s'allargarà fins dissabte. Aquests quatre antics estudiants de l'Escola d'Art i Disseny han creat un fòrum de debat per enriquir el món del disseny i defugir dels debats estèrils sobre l'estètica.

Conferències, workshops, converses, 'speed dating' (revisió de portfolis) i una exposició de projectes finals és la proposta de 'Creatus Dominus' que, quan encara no ha finalitzat la primera edició, ja garanteix la seva continuïtat.

Un dels membres de l'equip organitzador, Lluís Sallés, ha afirmat que els dissenyadors han de 'canviar els seus ulls', adaptar-se al que vol el mercat i transmetre un missatge de valors per canviar el món.

Lluís Sallés

Com a usuaris que creem un retorn emocional en el que fem, ens preguntem 'què volem?' i 'què desitgem?'.


La inauguració ha rebut l'assistència del tinent d'alcalde d'Economia i Promoció Econòmica, Carles Brugarolas, que s'ha congratulat que Sant Cugat sigui el bressol d'iniciatives de joves emprenedors. Per Brugarolas, és cabdal que la ciutat doni suport al jovent i destini recursos en la captació de talent.

Carles Brugarolas

De cop, del no-res sorgeix una iniciativa que convoca experts i persones que volen compartir experiències. I per a nosaltres és oportunitat per retenir talent.


'Creatus Dominus' s'organitza amb l'Escola d'Art i Disseny de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.