El musical 'Un Nadal amb Mr. Scrooge' busca alumnes de centres locals

Un moment de la representació de l'any passat

Societat

Publicat el 6/oct/14 per Mikel Vilalta

El Cor Infantil Sant Cugat (CISC) ha engegat una campanya als centres educatius per trobar estudiants que participin a l'edició d'enguany del musical 'Un Nadal amb Mr. Scrooge'. El Teatre-Auditori acollirà un any més la representació, que tindrà lloc el 2 desembre.

'Un Nadal amb Mr. Scrooge' és un projecte pedagògic i musical impulsat des del CISC amb el suport de l'Ajuntament i la comunitat educativa. Els alumnes participants formen un cor que està sempre a l'escenari i que serveix de reforç al del CISC, a banda dels actors protagonistes. La idea va néixer el 2011, quan el cor va oferir la primera edició del musical. Tres anys després, l'espectacle s'ha consolidat i s'ha obert a estudiants dels últims cursos de primària i els primers de secundària.

La inscripció de cada alumne es fa a través dels centres escolars - i no a títol individual -, costa cinc euros, en concepte d'una entrada per al Teatre-Auditori, i les entrades es vendran a 10. Per inscriure-s'hi, les escoles i instituts han d'omplir el formulari que hi ha al Pla de Dinamització Educativa de la web de l'Ajuntament. A banda dels assaigs amb els cors inscrits, que serà el 24 de novembre, també hi haurà una sessió per formar els mestres participants, el 14 d'octubre al Xalet Negre.

A banda de Sant Cugat, l'activitat també està oberta als centres educatius de Rubí i de Cerdanyola. En l'edició de l'any passat van participar 160 estudiants dels instituts Leonardo da Vinci i Angeleta Ferrer i l'escola Catalunya.