Les fèmines de la secció d'hoquei del Júnior celebren els seus triomfs a l'Ajuntament


  • Comparteix:

Els conjunts femenins de la secció d'hoquei del Júnior, en les categories sènior, infantil, benjamí i aleví, han celebrat els seus darrers triomfs a l'Ajuntament amb la demanda d'integrar aquest esport a la propera temporada dels Jocs Escolars. El sènior ha quedat sotscampió d´Espanya en hoquei sala i ha pujat a la Divisió d´honor de l´hoquei herba estatal. Pel que fa a la resta de conjunts, tots han quedat campions catalans.

El consistori ha rebut a les esportistes al consistori com a reconeixement als grans resultats aconseguits pels diferents conjunts d'hoquei del Júnior. Les que primer van donar una alegria van ser les jugadores sèniors aconseguint el Campionat de Catalunya d´hoquei sala i posteriorment el segon lloc a l´estatal. A més, fa dues setmanes pujaven com a segones de grup a la màxima categoria de l´hoquei herba estatal, la Divisió d´honor.

La resta d´equips, el benjamí, l'aleví i l'infantil, s´han proclamat campions de Catalunya de les seves respectives categories. L´alcalde ha destacat que el Junior és una referència en l´hoquei herba estatal i sobretot a nivell femení:



Unes cent persones - entre familiars, jugadores i directius del Junior- han omplert el consistori santcugatenc en l'acte de recepció. El president de l'entitat ha remarcat que l'objectiu del seu nou projecte esportiu és integrar l´hoquei herba en els Jocs Escolars per a la temporada vinent. Escoltem el màxim mandatari del Junior, Xavier Riba:



L'entitat esportiva té l'objectiu d'acumular més èxits, ja que l´equip sènior masculí jugarà els play-off d´ascens per pujar també a la Divisió d´Honor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.