Mossos busca un segon implicat en el robatori de 1.500 euros al mercadal


  • Comparteix:

Comissaria local dels Mossos

Comissaria local dels Mossos

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dijous un home de 22 anys acusat de fer-li una estrebada a un home de 80 anys i prendre-li la cartera amb 1.500 euros. El presumpte lladre anava acompanyat al moment dels fets per un altre company que, a hores d'ara, encara no ha estat detingut.

Segons fonts del cos policial, els dos presumptes lladres haurien seguit l'home a la sortida del banc on havia efectuat la retirada dels 1.500 euros, fins treure-li la cartera. Els fets van passar als voltants del mercadal dels dijous, entre la plaça d'Octavià i el carrer de Santa Rosa.

Dos vianants van ser testimonis de l'acte i van alertar els Mossos d'Esquadra. Després d'una cerca per la zona van poder detenir un dels dos implicats. Ara, s'ha obert una investigació per trobar l'altre home, que és qui finalment es va quedar la cartera amb els diners.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.