La Setmana de la Gent Gran s'acomiada amb un enaltiment de l'envelliment actiu


  • Comparteix:

Un centenar de persones ha assistit a l'acte de cloenda de la Setmana de la Gent Gran

Un centenar de persones ha assistit a l'acte de cloenda de la Setmana de la Gent Gran

Un envelliment actiu ha estat la consigna que ha donat forma a la cloenda de la Setmana de la Gent Gran aquest divendres en un acte públic a la plaça d'Octavià. Una gran festa amb afluència de persones de totes les edats ha estat la culminació de quatre dies plens d'activitats amb alts nivells alts de participació, segons l'organització.

Una desena d'actuacions musicals i teatrals han amenitzat l'acte que ha posat fi a quatre jornades basades en la participació i inclusió dels més grans a la ciutat. Activitats com tallers intergeneracionals i el voluntariat han estat la clau de l'èxit de l'edició d'enguany, segons l'organització, que ha destacat que l'acte final ha creat un ambient festiu i d'amistat entre els diferents casals de gent gran de Sant Cugat i la ciutadania.

Un dels membres de l'organització, Josep Carné, ha valorat la gran afluència i participació ciutadana, amb una forta implicació.

Josep Carné

Fem una valoració molt positiva. La implicació ha estat exemplar.


La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, que ha presidit l'acte de cloenda, ha afirmat que iniciatives com la Setmana de la Gent Gran serveixen per teixir vincles entre ciutadans de diferents edats. En aquest sentit ha convidat els més grans a tenir una vellesa activa.

Susanna Pellicer

Volem que la gent de Sant Cugat tingui una vellesa activa i que ajudin amb la seva experiència als altres.


Els organitzadors confien que l'èxit d'aquesta edició es repeteixi en els anys següents. El 22% de la població de Sant Cugat té més de 55 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.