'Estocs Fora' busca el seu forat en un dissabte ple d'activitats a Sant Cugat


Temes relacionats

Els santcugatencs celebren el pont a Sant Cugat amb els botiguers ( 7/des/12)

La pluja no permet als botiguers sortir al carrer pel Fora Estocs (29/set/12)


  • Comparteix:

'Estocs Fora' permet als comerciants vendre els seus productes de fora de temporada

'Estocs Fora' permet als comerciants vendre els seus productes de fora de temporada

Prop d'un centenar de comerços ha participat en l'11a edició de la iniciativa 'Estocs Fora!', que permet als botiguers de la ciutat vendre els seus productes de fora de temporada. Tot i que l'activitat ha gaudit de força participació, l'associació Sant Cugat Comerç (StC) ha explicat a Cugat.cat que altres propostes com el festival Petits Camaleons i la Mostra de Bonsai i Kusamono han tret públic a l''Estocs Fora!'.

Els carrers de Santiago Rusiñol i Santa Maria, i la plaça d'Octavià s'han omplert aquest dissabte de les parades de l''Estocs Fora!', una iniciativa comercial que sempre aplega un nombrós públic. Tot i això, enguany, s'ha notat que altres propostes com Petits Camaleons i la Mostra de Bonsai i Kusamono han afectat la participació.

La presidenta de Sant Cugat Comerç, Maite Pérez, ha explicat que les altres activitats que s'han desenvolupat a la ciutat han restat persones a la fira comercial i ha demanat que a les properes edicions participin més comerços.

Maite Pérez

Aquest cap de setmana hi ha moltes activitats a la ciutat. Potser hi ha menys gent que a d'altres edicions. Ens agradaria que sortissin més botiguers al carrer.


Tot i així, durant tot el dia hi ha hagut una gran afluència de passejants als carres on s'han instal·lat les parades. Els assistents han valorat la iniciativa i han demanat més propostes com aquesta a la ciutat.

Passejants

Em sembla molt bé, tenen estocs a la botiga i és una manera de treure'ls. / És fantàstic, hem sortit a passejar i ens ha agradat trobar-nos aquesta fira. / Dóna molta vida al poble.


L''Estocs Fora!' tornarà després de les rebaixes d'hivern a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.