L'AEU aproparà aquest curs els smartphones i les tauletes a la gent gran


  • Comparteix:

L'AEU ha encetat el curs aquest dimarts

L'AEU ha encetat el curs aquest dimarts

Apropar les noves tecnologies a la gent gran és el repte que s'ha marcat enguany l'Aula d'Extensió Universitaria (AEU) per a la gent gran, segons el seu president. En l'acte d'inauguració del curs aquest dimarts, Marc Plens també ha agraït, davant els 200 assistents, la participació dels santcugatencs per mantenir viu el sector de la gent gran a la ciutat.

L'AEU ha encetat aquest dimarts el nou curs després de 13 anys de treball per mantenir viu el sector de la gent gran. Enguany el programa inclou xerrades sobre música i cinema de la mà del crític Albert Beorlegui i troballes artístiques que impartirà la doctora en Belles Arts Carolina Camañes, entre d'altres.

No obstant això, segons el president de l'entitat Marc Plens, el repte és treballar les noves tecnologies. Amb aquest objectiu, els membres de l'AEU s'enfrontaran a les tauletes i els smartphones per perdre la por a les noves plataformes i poder dominar-les al llarg del curs. La primera jornada tindrà lloc aquest dijous a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC).

Marc Plens

Aquest any incorporarem una nova visó sobre les noves tecnologies per tal de dominar-les nosaltres a elles i no al contrari.


L'alcaldessa Mercè Conesa, ha agraït la feina feta per l'entitat perquè suposa una oportunitat acadèmica per a la gent que vol formar-se i desenvolupar el seu l'intel·lecte.

Mercè Conesa

Totes aquestes persones tenen ganes d'aprendre i de formar-se i amb les aules universitàries una gran oportunitat acadèmica. Per aquest motiu hem de potenciar-les.


El titular de la càtedra 'La Caixa' de responsabilitat social de l'empresa Antonio Argandoña ha iniciat el curs amb una xerrada sobre ètica i responsabilitat social de l'empresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.