Mira-sol fem ambient! organitza una passejada per l'Estany dels Alous


  • Comparteix:

Imatge de l'Estany dels Alous / Foto: AV Ca n' Enric la Miranda

Imatge de l'Estany dels Alous / Foto: AV Ca n' Enric la Miranda

Mira-sol, fem ambient! organitza aquest dissabte una passejada guiada per l'Estany dels Alous i els seus voltants per donar a conèixer l'entorn i conscienciar els veïns d'aquest espai que considera urgent de preservar. El recorregut, que començarà a dos quarts d'onze del matí des de l'estació de FGC a l'Idcsalud Hospital General de Catalunya, serà d'una hora i mitja aproximadament, i es podrà veure l'estany i els Torrents dels Alous i Ca n'Oriol.

Mira-sol, fem ambient! organitza aquesta sortida juntament amb voluntaris de la plataforma Alous, una agrupació sorgida per procurar i impulsar mesures de protecció en aquest espai natural.

La passejada permetrà conèixer els valors ecològics relacionats amb la seva biodiversitat, el seu paper hidrològic i diferents característiques sobre els elements que conformen aquesta zona.

Tot i que la sortida començarà des de l'estació de FGC de l'Hospital General, l'organització ha previst una trobada anterior, a les deu del matí, al Casal de Mira-sol, per als que ho vulguin.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.