Arrenquen al Casal de Mira-sol els nous tallers d'autoreparació d'aparells i roba


  • Comparteix:

El Casal de Cultura de Mira-sol ha donat el tret de sortida aquest divendres als tallers gratuïts d'autoreparació d'articles de la llar i peces de roba. El servei, que s'ha presentat aquest divendres i es mantindrà fins al 19 desembre, posa a disposició experts i les eines necessàries per dur a terme les reparacions, mentre que els usuaris assumeixen les peces de recanvi.

Es tracta del projecte 'Millor que nou! Reparat', una iniciativa engegada per l'Ajuntament des de l'Oficina Sostenible amb la col·laboració de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). L'objectiu és oferir els coneixements a través de la pràctica perquè els usuaris aprenguin a reparar aparells electrònics, petits electrodomèstics i peces tèxtils amb l'ajuda de tècnics especialistes, com ha explicat la tècnica de Manteniment municipal, Imma Casajoana.

Imma Casajoana

Un especialista assessorarà els ciutadans per reparar els seus objectes trencats.


Una dotzena de ciutadans ha participat aquest divendres a la sessió de presentació d'aquests tallers que estaran oberts cada divendres de cinc de la tarda a vuit del vespre al Casal de Cultura de Mira-sol. Alguns dels usuaris han valorat la proposta, que han rebut com una bona iniciativa.

Usuaris

Està molt bé poder reparar-t'ho tu mateix. / Donat que m'agrada reparar objectes, trobo aquesta proposta positiva.


Les sessions combinaran la reparació d'aparells electrònics amb la restauració i confecció de roba. Concretament, divendres vinent el taller se centrarà en la reparació de petits electrodomèstics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.