Premi Nacional de Comunicació per a les ràdios i televisions locals de La Xarxa


  • Comparteix:

Cugat.cat està adrherida a La Xarxa des dels seus inicis

Cugat.cat està adrherida a La Xarxa des dels seus inicis

Les ràdios i televisions locals que integren La Xarxa, entre elles Cugat.cat, reben aquest dimecres el Premi Nacional de Comunicació en un acte al Palau de la Generalitat, presidit pel conseller de Presidència, Francesc Homs. L'acte es podrà seguir en directe a Cugat.cat a partir de les set de la tarda.

El jurat dels Premis Nacionals de Comunicació ha reconegut les televisions i ràdios locals que formen La Xarxa, entre elles Cugat.cat, en la categoria de comunicació de proximitat. El veredicte ha valorat 'la tasca d'apropar la realitat del territori a través de la provisió de continguts de qualitat'.

Cugat.cat coprodueix amb La Xarxa diversos continguts informatius i d'entreteniment. En ràdio, destaca el magazín 'La Tarda', presentat per tercera temporada consecutiva per Marina Romero des dels estudis de Sant Cugat. En televisió, Cugat.cat aporta continguts informatius i col·labora en programes de divulgació com el concurs 'Pica Lletres', entre d'altres propostes.

Unes 200 ràdios i televisions locals del país estan adherides a La Xarxa, una estructura de suport a la comunicació de proximitat que serveix de plataforma per coproduir conjuntament continguts de qualitat.

Els Premis Nacionals de Comunicació 2014 també han recaigut en els serveis informatius de Catalunya Ràdio, 'El convidat' de TV3, Timeout.cat, el periodista Marc Marginedas, el publicista Enric Pujadas i la desapareguda comunicadora Tatiana Sisquella, amb la menció d'honor.

Els premis van ser creats l'any 1999 amb motiu dels 75 anys del naixement de la primera emissió regular de ràdio a Catalunya. L'objectiu dels guardons és atorgar un reconeixement a les aportacions més rellevants en el camp de la comunicació a Catalunya, tant si han estat fetes per professionals com per qualsevol entitat pública o privada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.