Neix el consell consultiu i assessor de Cugat.cat


  • Comparteix:

Cugat.cat es dota d'un consell consultiu

Cugat.cat es dota d'un consell consultiu

El nou consell consultiu i assessor de Cugat.cat ja és una realitat. El nou òrgan, que té com a funció garantir la participació social en la gestió del mitjà de comunicació municipal, consta de 14 membres en representació de tots els grups polítics municipals i dels principals sectors de la societat civil santcugatenca.

Formen part del consell un representant de cada grup municipal del consistori, un membre de l'EMD de Valldoreix i una àmplia representació de les entitats i grups socials més representatius de la ciutat. En concret, hi ha representants de les associacions de veïns presents als consells de barri, de les associacions de comerciants i d'empresaris, dels sindicats, dels consells sectorials de Cultura i Esports i de les entitats socials reunides al Consell de Ciutat. També hi ha presència de professionals santcugatencs de l'àmbit de la comunicació.

El consell consultiu i assessor de Cugat.cat vol ser el fórum de participació de la societat santcugatenca en la gestió del mitjà públic local i sorgeix a partir de la Llei de la Comunicació Audiovisual de Catalunya, que en preveu la creació. L'òrgan, les decisions del qual no són vinculants, és hereu de l'anterior consell general de l'OAMCIC, que feia funcions similars.

Els membres del nou consell consultiu han estat proposats per la junta de portaveus de l'Ajuntament, on són representats els grups municipals nomenats per l'alcaldessa, Mercè Conesa, en qualitat de presidenta del Consell de Ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.