L'Ajuntament treu a licitació pública l'explotació del supermercat de Volpelleres


Temes relacionats

L'Ajuntament, a la recerca d'un operador per al supermercat de Volpelleres Centre (27/mar/14)

Volpelleres tindrà el nou supermercat l'any vinent (17/jun/12)


  • Comparteix:

El local que s'ofereix es troba a la planta baixa del Volpalleres Centre / Foto: Localpres

El local que s'ofereix es troba a la planta baixa del Volpalleres Centre / Foto: Localpres

L'Ajuntament ha tret a licitació pública l'explotació del supermercat de Volpelleres, situat a l'edifici de promoció municipal Volpelleres Centre. Les empreses interessades poden presentar ofertes fins al 10 de novembre a l'oficina de Promusa. El consistori espera que l'arribada del supermercat serveixi per donar impuls econòmic i comercial al barri.

El local en qüestió és una planta baixa amb una superfície total de 2.010 metres quadrats. A més, disposa de dos espais subterranis per a serveis, de 436 i 518 metres quadrat.

L'Ajuntament preveu que aquest supermercat doni impuls econòmic al barri i que atregui altres comerços als locals complementaris dels que disposa l'edifici. L'objectiu és consolidar el Volpelleres Centre com a una nova centralitat del barri i que s'hi acabi creant un nou mercat municipal de productes frescos al mateix edifici, com el que hi ha a Mira-sol Centre.

Un projecte encallat que arriba amb retard
L'arribada del supermercat arriba amb dos anys de retard respecte als plans de l'Ajuntament. Al juny del 2012, l'alcaldessa, Mercè Conesa, anunciava que Volpelleres Centre tindria el supermercat a finals d'aquell any o principis del 2013. Finalment, serà aquest any quan els veïns de Volpelleres tindran el supermercat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.