Les comissions grogues s'incorporen a la coordinadora d'AMPA


Temes relacionats

Unes 300 persones reclamen una educació pública de qualitat ( 1/jun/14)


  • Comparteix:

Imatge de la Jornada Reivindicativa en Defensa d'una Educació Pública de Qualitat

Imatge de la Jornada Reivindicativa en Defensa d'una Educació Pública de Qualitat

Les diferents comissions grogues de la ciutat s'han integrat en la coordinadora d'AMPA local per sumar esforços i accions en la lluita contra les retallades en l'àmbit educatiu. D'aquesta manera, les diferents comissions grogues podran actuar sota el paraigua d'una associació constituïda.

El moviment comissions grogues va néixer per fer front a les retallades en l'àmbit educatiu. Aquesta reivindicació s'ha allargat en el temps, més del que preveien inicialment. Per això que totes dues parts han decidit iniciar una nova etapa.

En concret, les comissions grogues s'han incorporat a la coordinadora d'AMPA de Sant Cugat com una comissió permanent i estable contra les retallades. La presidenta de la coordinadora d'AMPA, Carme Roca, ha explicat que les seves reivindicacions continuen sent les mateixes, ja que les retallades en matèria educativa encara afecten el funcionament dels centres educatius.

Carme Roca

Menys el tema de la substitucions que potser ha millorat una mica, la resta està igual o pitjor que quan van començar les comissions grogues.


Aquesta integració ha de servir per donar un nou impuls a les seves peticions i unificar esforços. El membre de les comissions grogues Sergi Casbas ha avançat que fins que la situació als centres no millori mantindran les seves accions.

Sergi Casbas

Fins que la situació no millori i tinguem la sensació que hem aconseguit coses això no s'acabarà.


Per això les comissions grogues, ara dins de la coordinadora d'AMPA, mantindran aquest curs la Jornada Reivindicativa en Defensa d'una Educació Pública de Qualitat, que té lloc al juny.

De les 11 escoles públiques de Sant Cugat, deu ja s'han posicionat com a Escola Groga, després de l'aprovació de les AMPA dels centres i dels claustres docents. Queda pendent l'escola Collserola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.