Cal Temerari preveu obrir les portes a principis de l'any vinent


Temes relacionats

Neix Cal Temerari, un espai autogestionat obert a la participació popular ( 8/set/14)


  • Comparteix:

Els impulsors de Cal Temerari

Els impulsors de Cal Temerari

L'espai autogestionat Cal Temerari preveu obrir les portes a principis de l'any vinent, després d'un procés d'obres per habilitar l'edifici. Cal Temerari incorporarà un espai gastronòmic amb cuina tradicional catalana i acollirà els projectes de diverses entitats de la ciutat a través de sales polivalents i de reunions.

Amb prop de 360 metres quadrats, Cal Temerari pretén donar sostre a les entitats 'amb esperit crític' que s'hi vulguin sumar. L'espai, en règim de lloguer, està finançat a través d'una cooperativa i s'autogestiona mitjançant una associació formada per un centenar de persones.

Des d'aquest dissabte, els impulsors organitzen assemblees periòdiques obertes a tothom amb l'objectiu de potenciar 'la cultura popular feta des de les bases i per a les bases'. També fomenta l'economia social i solidària amb la participació de diverses cooperatives.

El membre de Cal Temerari Xavi Manyoses ha destacat la voluntat d'aixoplugar entitats i persones amb ganes de tirar endavant projectes 'diferents i alternatius' a la ciutat.

Xavi Manyoses

Cal Temerari pretén ser un paraigua per a gent i col·lectius amb inquietuds de fer projectes alternatius.


Cal Temerari disposarà d'una zona gastronòmica gestionada per una cooperativa i que oferirà cuina estacional i de proximitat 'a preus populars'. L'espai està obert a donacions i busca socis que vulguin posar el seu gra de sorra a la iniciativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.