Dos detinguts i un imputat per presumpte robatori al Punt Verd de Roquetes


  • Comparteix:

La Policia Local va dur a terme l'operació

La Policia Local va dur a terme l'operació

La Policia Local ha detingut dues persones i n'ha imputat una altra per presumpte robatori al Punt Verd ubicat a la carretera de Roquetes. Els dos detinguts han passat a disposició judicial, mentre que el tercer implicat ha estat imputat pels mateixos fets.

Els fets van tenir lloc dijous. La primera detenció va ser a les nou del vespre, després que la Policia Local rebés un avís que s'estava cometent un robatori al Punt Verd ubicat a la carretera de Roquetes. Per aquest motiu, diverses patrulles del cos policial s'hi van desplaçar i van observar com tres individus fugien de les instal·lacions mentre llançaven objectes suposadament sostrets. En aquest moment, els agents de policia van aconseguir detenir un dels individus. Els altres dos van aconseguir fugir i no van poder ser localitzats.

Paral·lelament, la Policia Local va observar que, a prop del Punt Verd, hi havia dues furgonetes sospitoses. En una d'aquestes, hi havia el conductor, que es va poder relacionar amb el presumpte robatori i va ser imputat pels mateixos fets.

Acte seguit, la Policia Local va establir un dispositiu de vigilància a les dues furgonetes, fet que va permetre la detenció d'una segona persona. El presumpte lladre va ser interceptat en el moment en què intentava recuperar el control d'una de les dues furgonetes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.