FGC ven peces dels seus combois antics a través d'Ebay


Temes relacionats

FGC subhastarà els trens antics per Internet ( 8/jun/14)

La línia del Vallès de FGC té tres combois nous (27/gen/14)


  • Comparteix:

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha posat a la venda material dels trens de la sèrie 111, que ja no circulen, a través de la plataforma Ebay. Tal com va avançar Cugat.cat, aquesta iniciativa té l'origen en l'entrada en funcionament dels nous combois de la sèrie 113 i 114, que progressivament han substituït els trens més antics.

L'entrada en servei de les noves unitats de tren ha comportat la retirada progressiva dels combois de la sèrie 111, construïts a l'inici dels anys 80. La majoria seran desballestats excepte un que FGC preservarà com a material històric.

Les persones interessades a adquirir un element poden fer-ho a la plataforma Ebay a través de la compra directa. A l'estoc disponible, hi ha 500 unitats i els preus varien entre els 25 i els 200 euros, en funció de cada element. FGC posa a la venda panys de porta, velocímetres, seients, ràdios, pedals, portes, tiradors d'alarmes i botoners de portes, entre d'altres peces.

A través de la subhasta també es pot comprar un tren sencer, que té un preu de sortida de 42.860 euros. També se subhastaran per separat tres cotxes de tren amb un preu inicial de 12.405 euros. El termini per participar-hi és de 10 dies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.