CatalunyaCaixa negociarà amb la PAH de Rubí si retira l'acampada de Sant Cugat


Temes relacionats

La portaveu de la PAH de Rubí, absolta de coacció per la protesta local ( 9/oct/14)

La reunió entre la PAH de Rubí i l'Ajuntament acaba sense cap acord (30/set/14)

La PAH de Rubí continua concentrada davant CatalunyaCaixa (26/set/14)


  • Comparteix:

La PAH de Rubí està concentrada al carrer de Villà des de fa un mes

La PAH de Rubí està concentrada al carrer de Villà des de fa un mes

CatalunyaCaixa es mostra disposada a negociar amb els afectats de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Rubí acampats al carrer de Villà amb la condició que abandonin l'acampada davant la seu. És un anunci que s'ha produït arran del contacte entre el banc i el consistori rubinenc, durant el qual l'administració s'ha ofert com a intermediària entre les dues parts, segons fonts del consistori.

Ja fa gairebé un mes que representants de la PAH de Rubí estan acampats a la seu de CatalunyaCaixa per reclamar la dació en pagament per a una vintena dels seus membres. Després de la trobada d'aquest divendres entre l'alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, i representants de l'entitat bancària, CatalunyaCaixa obre les portes a una negociació per desencallar la situació dels afectats. Per iniciar aquest procés, però, l'entitat bancària reclama que la PAH abandoni l'acampada que va començar el 23 de setembre.

Garcia ha ofert els serveis de mediació de l'ajuntament rubinenc i ha comunicat aquest dilluns a la PAH que només podrà actuar en aquells casos que estiguin gestionats des del Servei d'Intermediació Afectats per la Hipoteca (SIAH) de la Rubí. En aquest sentit, l'alcaldessa de Rubí ja va demanar als representants de la PAH que fessin arribar al SIAH la informació personal dels afectats vinculats a Catalunya Caixa per conèixer si són usuaris d'aquest servei.

La PAH ja es va reunir a finals de setembre amb l'alcaldessa, Mercè Conesa, però la reunió va finalitzar sense cap acord perquè considerava insuficient la proposta de l'equip de govern, que es va oferir a donar suport i assessorament si hi havia afectats santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.