Els grups de cultura popular es fan el seu espai a la Festa de Tardor


Temes relacionats

La Festa de Tardor acosta l'ampli teixit associatiu a la ciutadania (27/oct/14)


  • Comparteix:

Els grups de cultura popular de la ciutat s'han fet seva la Festa de Tardor amb un matí de dissabte farcit d'actuacions a la plaça d'Octavià. Bastoners, Tabalers, l'Esbart, el Grup Mediterrània i els Caparrots han ensenyat els seus millors balls a la plaça, en un acte organitzat per la Coordinadora d'Entremesos. Grans i petits han dansat al ritme de gralles, timbals i picarols.

La cultura popular ha trepitjat amb força la plaça d'Octavià. Durant tot el matí, el bon temps ha acompanyat i els grups han lluït les seves millors gales per mostrar-se davant de la ciutadania. Els tambors dels Tabalers han arrencat la jornada, que ha seguit amb els balls de l'Escola de Dansa del Grup Mediterrània i l'Esbart. Així, petits i grans han dansat davant de familiars i amics en una de les actuacions clau en l'agenda cultural de la ciutat, tal com han explicat alguns dels membres de les formacions.

Membres entitats

La Festa de la Tardor és la festa de totes les entitats del poble. / Des del més petit fins al més gran, sortim tots a ballar. / És una festa per recordar que els grups de cultura popular existim.


Els Bastoners i els Caparrots han agafat el relleu de les actuacions, que han tingut una càlida acollida a la plaça d'Octavià. Alguns dels membres del públic han explicat que la Festa de Tardor és una cita imprescindible per conèixer la vida social i cultural de Sant Cugat.

Públic

Fa molts anys que vinc, és molt important. / Amb les meves filles hem vingut perquè s'ho passen bé. / M'agraden les tradicions del poble, sempre hi participo.


El Grup Mediterrània ha posat punt final a les actuacions amb el Ball de Gitanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.