Les Jornades de Sensibilització porten a Sant Cugat al cineasta Luis Ospina


Temes relacionats

Chico Whitaker: 'La utopia ens fa caminar' (31/ago/14)


  • Comparteix:

Luis Ospina té una extensa filmografia / Foto: El espectador

Luis Ospina té una extensa filmografia / Foto: El espectador

Les 11es Jornades de Sensibilització organitzades per Imago continuen aquest dilluns a la Casa de Cultura, a les set de la tarda, amb la projecció del documental 'Un tigre de papel', del cineasta colombià Luis Ospina. Després tindrà lloc un col·loqui amb el realitzador, guanyador de nombrosos premis, per explicar la realitat del seu país. 'Un tigre de papel' narra la història de l'artista Pedro Manrique Figueroa fins la seva desaparició.

'Un tigre de papel' explica la història de Pedro Manrique Figueroa, precursor del 'collage' a Colòmbia. Una excusa que permet al director Luis Ospina abordar la vida de Manrique Figueroa com una novel·la d'aventures fins a la desaparició misteriosa de l'artista. La veritat i la mentida, i la realitat i la ficció es donen la mà en aquest documental, Premi al Millor Documental del ministeri de Cultura de Colòmbia.

Les Jornades de Sensibilització van inaugurar-se a l'abril de la mà de les conferències de Chico Whitaker i Cândido Grzybowski, dues de les principals figures del Fòrum Social Mundial. Les jornades es desenvoluparan fins al març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.