La Festa de Tardor acosta l'ampli teixit associatiu a la ciutadania


Temes relacionats

Clam a seguir l'exemple de la fita del 0,7% en cooperació a la Festa de Tardor (26/oct/14)

Tret de sortida a les votacions dels Premis Ciutat de Sant Cugat (26/oct/14)

L'activista basca Maixabel Lasa, guardonada amb el Memorial Joan XXIII (26/oct/14)

Els grups de cultura popular es fan el seu espai a la Festa de Tardor (25/oct/14)


  • Comparteix:

La Festa de Tardor demostra una vegada més l'ampli teixit associatiu i cultural de la ciutat. La Fira d'Entitats, que ha aplegat una setantena d'associacions, i una mostra de la cultura popular han donat visibilitat aquest cap de setmana al gran ventall de col·lectius locals, que han buscat acostar-se a la ciutadania i explicar la seva raó de ser.

Les entitats, ONG i col·lectius polítics s'han aplegat aquest cap de setmana sota el paraigua del lema 'Sant Cugat va decidir: 0'7%'. La Festa de Tardor ha commemorat els 20 anys d'aquesta reivindicació, però sobretot ha buscat donar a conèixer les entitats i associacions locals a la ciutadania, com han destacat alguns dels participants.

Entitats

Iniciatives com la Festa de Tardor permeten visibilitzar el teixit associatiu de Sant Cugat al carrer. / És una oportunitat per veure la gent del carrer i fer-nos veure. / Animo la gent que s'impliqui en l'associacionisme, tenim un munt d'entitats perquè els santcugantencs col·laborin. / Donem a coneixer el centre i l'escola a la ciutadania de Sant Cugat.


Pel membre de la comissió organitzadora de la Festa de Tardor, Jordi Casas, la celebració demostra que Sant Cugat té un teixit associatiu actiu, però que necessita de la ciutadania.

Jordi Casas

Tenim un bon planter d'entitats de diferents tipologies, no estem ni millor ni pitjor que altres llocs.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha elogiat la implicació de les entitats i ha recordat que l'Ajuntament es va fer seva la reivindicació del 0'7% en cooperació internacional que encara és necessària.

Mercè Conesa

És una reivindicació que el consistori va fer seva per destinar el 0'7% del pressupost a la cooperació internacional, que avui segueix sent important.


En aquesta ocasió, la Fira d'Entitats ha tornat a la plaça d'Octavià i el repartiment d'espais s'ha fet per sorteig, que en la darrera edició s'havia atribuït de manera temàtica. Dues novetats que segons l'organització han funcionat bé.

De cara a l'any vinent, que la Festa de Tardor arribarà a la seva 40a edició, la comissió organitzadora vol que sigui una celebració especial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.