Una mostra al Monestir exposa les cadires artístiques de Patout i Müller


Temes relacionats

Patout i Müller guanyen el premi FAD d'Intervencions Efímeres ( 4/jul/14)


  • Comparteix:

Una de les obres de Patout i Müller / Foto: Leña de Luxe

Una de les obres de Patout i Müller / Foto: Leña de Luxe

Les cadires salvatges dels artistes santcugatencs René Müller i Ariane Patout arriben aquest dimarts al Museu del Monestir amb la mostra 'Perdona, pensava que eres una cadira'. Les cadires de l'exposició, que s'inaugura a dos quarts de set de la tarda, neixen dels arbres morts de Collserola per reflexionar sobre l'empremta dels humans en la naturalesa.

Les cadires salvatges de Müller i Patout van començar a aparèixer a Collserola el 2010, després que la neu, la pluja i el vent devastés el paisatge. De les soques dels arbres que en van quedar, els artistes van fer-ne néixer cadires a través del projecte 'Leña de Luxe: Wild Furniture', que es basa en la idea de fer renéixer vides a través de la natura.

L'art, el paisatge i l'arquitectura es combinen mitjançant les cadires, que es traslladen en un entorn salvatge i desafien el disseny convencional. Patout i Müller han estat guardonats amb el Premi FAD d'Arquitectura 2014 per a Intervencions Efímeres. La inauguració de la mostra inclou una presentació en format teatral a càrrec de Roger Casadellà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.