L'Ajuntament habilita un servei d'autobusos especial per Tots Sants


  • Comparteix:

El cementiri de Sant Cugat / Foto: Localpres

El cementiri de Sant Cugat / Foto: Localpres

L'Ajuntament habilita un servei especial d'autobusos per Tots Sants que enllaça Sant Cugat amb el cementiri. El recinte funerari estarà obert des de les vuit del matí fins a les sis de la tarda i oferirà una pregària a la capella aquest dissabte a dos quarts de dotze del migdia.

El servei especial d'autobusos estarà operatiu durant tot el dissabte. Els vehicles sortiran cada mitja hora de la plaça de Sant Francesc, des de les 10 del matí fins a dos quarts de dues del migdia i des de les tres fins a dos quarts de sis de la tarda. L'autobús s'aturarà a l'avinguda de Francesc Macià, la Rambla del Celler, l'avinguda de Rius i Taulet, la rambla de Ribatallada, l'avinguda de la Clota i l'avinguda de Roquetes, entre d'altres.

Des del cementiri, els trens sortiran cada mitja hora, a partir de dos quarts d'onze del matí i fins a les dues de la tarda. L'horari continua entre dos quarts de quatre de la tarda i les sis.

El preu del bitllet d'anada i tornada és de tres euros. El cementiri espera rebre prop de 9.000 visitants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.