L'Ajuntament demana a la Generalitat incloure un pavelló al nou Leonardo


Temes relacionats

La Generalitat licitarà les obres del nou institut Leonardo a finals d'any ( 6/set/14)

Educació vol un cinquè institut per afrontar la creixent demanda de places ( 5/set/14)

L'equip de govern reclama el nou Leonardo davant l'augment de la demanda (29/jul/13)


  • Comparteix:

L'actual centre / Foto: Leonardo da Vinci

L'actual centre / Foto: Leonardo da Vinci

L'Ajuntament vol que el nou institut Leonardo da Vinci inclogui un nou pavelló poliesportiu en què les entitats esportives puguin celebrar les seves competicions durant el cap de setmana. Aprofitant que la Generalitat està fent diverses modificacions en el projecte per a la licitació definitiva, l'equip de govern treballa amb l'opció que el nou centre substitueixi la sala d'actes convencional per aquesta pista esportiva.

Durant l'última sessió del consell de barri Centre-Est, el tinent d'alcalde d'Urbanisme i Obres Pere Casajoana, va explicar com estaven alguns dels projectes que afectaven la zona. Un d'ells és la construcció del nou institut Leonardo da Vinci, a càrrec de la Generalitat.

Actualment el govern ja té a punt la partida pressupostària per finançar el projecte i està pendent d'engegar-ne la licitació. De moment, però, els tècnics estan duent a terme diverses modificacions, com el canvi de nombre d'aules.

Aprofitant aquesta circumstància, l'equip de govern treballa amb la possibilitat de poder col·locar un pavelló poliesportiu que substitueixi la sala d'actes. La intenció, ha explicat Casajoana, és que les entitats esportives tinguin un nou espai per fer les seves activitats.

Pere Casajoana

En aquest moment treballem amb la possibilitat de col·locar un pavelló que combini l'activitat estudiantil amb la dels equips locals.


El nou institut Leonardo és una de les reivindicacions històriques de la ciutat arran de la previsió de l'augment de nombre de places a secundària en els propers anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.