Visitar el cementiri és una tradició viva a Sant Cugat, però en descens


Temes relacionats

L'Ajuntament habilita un servei d'autobusos especial per Tots Sants ( 1/nov/14)


  • Comparteix:

La tradició de visitar els difunts per Tots Sants es manté a Sant Cugat, tot i que en els darrers anys experimenta una tendència a la baixa. El cementiri local ha acollit unes 9.000 persones en els darrers dos caps de setmana, tot i que la major afluència s'ha registrat aquest dissabte, segons l'empresa gestora del recinte.

Per facilitar l'accés al recite, l'Ajuntament ha habilitat un servei especial d'autobusos. A més, l'empresa encarregada de la gestió del cementiri, Àltima, ha dut a terme obres de manteniment i de millora en l'enjardinament, i ha construït 30 nous columbaris.

El director d'operacions de Serveis Funeraris d'Àltima, Lluís Brustenga, ha explicat a Cugat.cat que després d'aquesta ampliació la demanda de nínxols està coberta i en funció de com evolucionen les necessitats ampliaran la part de cineraris.

Lluís Brustenga

De cara al futur estem a l'espera de l'evolució de les necessitats de cineraris, que és el que té més demanda. En nínxols estem coberts.


Per celebrar Tots Sants, l'equipament local ha acollit una pregària a la capella. El cementiri de Sant Cugat té 5.500 sepultures.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.