Les cartes dels infants de Sant Cugat ja són de camí a Orient

La canalla de la ciutat ha començat a entregar les cartes als Reis al Campament Reial del Claustre del Monestir


  • Comparteix:

Quan falta molt poc per a la nit més màgica de l'any, els infants de la ciutat ja han començat a entregar les cartes als Reis. Ho poden fer al Campament Reial del Claustre del Monestir, on diversos patges són aquest dilluns i dimarts entre 11 i 14 h i de 16.30 a 21 h. A banda dels patges, troben allà unes bústies per dipositar la carta on han escrit tots els regals que esperen que els portin els Reis, si s'han portat bé. Les entrades per donar les cartes al Claustre del Monestir estan exhaurides, però l'alcaldessa, Mireia Ingla, ha anunciat que s'ha habilitat una cua per a aquelles persones que no tinguin reserva. D'aquesta manera, podran aprofitar els buits que deixin aquells que hagin fet reserva i no s'hagin presentat.

Justament l'alcaldessa ha visitat el Campament Reial aquest dilluns a la tarda, on s'ha mostrat il·lusionada: "Això sempre genera moltíssima emoció a la canalla, i jo m'atreviria a dir que fins i tot als adults. Quan entres aquí t'envoltes d'aquest ambient fantàstic, que ja comença fora quan veus els camells i, per tant, et vas fent la idea que falta molt poc perquè arribin els Reis, que ara mateix és el repte que tenim més important". Ingla ha explicat també que a la seva carta ha demanat salut per la ciutadania de Sant Cugat: "Aquesta pandèmia ens està complicant molt la vida, i el més important és que és una crisi sanitària i que hi ha persones que emmalalteixen. El concepte 'salut', que potser era un tòpic que dèiem sempre, té ara mateix més sentit que mai".

A la sortida del campament, Cugat Mèdia ha preguntat a la canalla què han posat a la carta, i cal dir que els Reis tindran força feina, perquè hi ha de tot: pilotes, vambes, més d'una Nintendo Switch, jocs, un rellotge, un pijama, nines i peluixos, un ordinador, algun llibre, i fins i tot un castell de princeses.




Mireia Ingla

Això sempre genera moltíssima emoció a la canalla, i jo m'atreviria a dir que fins i tot als adults. Quan entres aquí t'envoltes d'aquest ambient fantàstic, que ja comença fora quan veus els camells i, per tant, et vas fent la idea que falta molt poc perquè arribin els Reis, que ara mateix és el repte que tenim més important.

Infants

Unes vambes Jordan i un xandall Jordan - Vull roba - He demanat la Nintendo Switch - Un rellotge que tingui jocs - Un ordinador i uns ‘walkies’ - Un llibre i alguna cosa de roba - He demanat un peluix de Pikachu - Un castell de princeses de Playmobil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.