Les 11es Jornades de Sensibilització proposen un cinefòrum sobre transgènics


Temes relacionats

Luis Ospina: 'Tots els documentals són falsos d'alguna manera' (27/oct/14)

Chico Whitaker: 'La utopia ens fa caminar' (31/ago/14)


  • Comparteix:

Fragment del cartell del documental / Foto: Imago

Fragment del cartell del documental / Foto: Imago

Un cinefòrum sobre aliments transgènics proposa aquest divendres la projecció del documental 'El món segons Monsanto', a les set del vespre a la Casa de Cultura. L'activitat, que s'emmarca a les 11es Jornades de Sensibilització organitzades per Imago, es complementa amb la ponència a càrrec de la tècnica agroalimentària i activista de Som lo que sembrem Maria Josep Ball.

'El món segons Monsanto' és un documental estrenat el 2008 i centrat en les investigacions de la periodista Marie-Monique Robin. La també realitzadora ha recollit durant tres anys documents, testimonis de científics, d'autoritats i víctimes a Amèrica, Europa i Àsia. El documental demostra com, darrere de la imatge d'una empresa neta i verda, s'amaga un projecte hegemònic que amenaça la seguretat alimentària de tot el món i l'equilibri ecològic del planeta.

La sessió de Cinefòrum sobre aliments transgènics és la tercera activitat de les 11es Jornades de Sensibilització, que organitza l'associació Imago i que acollirà Sant Cugat fins al març. La proposta es va inaugurar-se l'abril de la mà de les conferències de Chico Whitaker i Cândido Grzybowski, dues de les principals figures del Fòrum Social Mundial. També han acollit la projecció del documental 'Un tigre de papel', del cineasta colombià Luis Ospina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.