Reobre l'Estetic Medical Center a Sant Cugat


  • Comparteix:

Moment de la reobertura del centre

Moment de la reobertura del centre

L'Estetic Medical Center ha reobert les portes aquest dilluns amb nous serveis 'low cost' com una perruqueria i tractaments de bellesa. Després d'un any sense funcionar, els responsables han decidit reprendre l'activitat focalitzant-se en un sector de públic que busqui 'serveis de qualitat a un preu assequible'. L'espai està ubicat al Trade Center II, a l'avinguda de les Corts Catalanes.

El centre ofereix serveis de fotodepilació mèdica, cirurgia estètica, tractaments d'aprimament i teràpies de bellesa. També disposa de serveis d'estètica masculina com ara fotodepilació, aprimament i estètica facial. Així, es tracta d'un centre multidisciplinar que ha redirigit el seu nínxol de públic cap a aquelles persones interessades en productes 'low cost', tal com ha explicat l'administradora de l'espai, Francine Huaman.

Francine Huaman

Després d'un any buscant el millor model de negoci, hem decidit reobrir sota un concepte 'low cost'. Tindrem bons productes i ofertes assequibles.


L'Estetic Medical Center dóna feina a una quinzena de persones, entre les quals hi ha metges, nutricionistes, perruqueres i esteticistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.