El periodista de TVE, Josep Puigbó, espera que el PSOE compleixi realment les promeses de més independència dels mitjans públics


  • Comparteix:

Puigbó ha estat a Sant Cugat presentant un acte del SCCC

Puigbó ha estat a Sant Cugat presentant un acte del SCCC

El periodista de TVE, Josep Puigbó, considera important que el PSOE compleixi les seves promeses de dotar d'una major independència política els mitjans de comunicació públic, ja que, segons ha dit, durant l'època del PP s'ha estirat massa la corda. Tot i això, Puigbó recorda que cada mitjà respon a uns interessos, i que habitualment, des de l'oposició es fan promeses en aquesta línia que, després, un cop al govern, sovint es deixen de complir. Així ho ha explicat el periodista a Ràdio Sant Cugat, durant un acte que ha presentat al Sant Cugat Centre Comercial.

Per a Josep Puigbó, la visió que es té a Catalunya i la que es té a Madrid dels esdeveniments és clarament diferent, i així es manifesta en els respectius mitjans públics. El periodista consiera però que aquest és un fet positiu ja que permet contrastar les informacions que es donen a un mitjà i a un altre.

Aquest periodista ha treballat durant 12 anys a Televisió de Catalunya, i ha conegut també el final de l'anterior govern del PSOE i l'etapa del PP des de TVE a Madrid. Després d'aquestes experiències, considera que tots els colors polítics i tots els governs haurien de fer una reflexió real de la situació dels mitjans de comunicació públics per garantir una major independència respecte als partits polítics.

En aquest sentit, Puigbó ha recordat que al final de l'anterior govern del PSOE la situació de control polític de RTVE no era tant diferent de la d'ara, però considera que el PP ha estirat massa la corda. És per això que el presentador d'informatius espera ara que el PSOE compleixi totes les promeses que ha fet per millorar aquesta situació.

Josep Puigbó

Potser el PP ha estirat la corda massa temps i d'això s'ha d'apendre.Si només el 50% de les promeses del PSOE s'acomplissin, farem un pas important.


D'altra banda, el periodista ha afegit també que, tot i haver moltes coses amb les que no està d'acord, potser s'ha fet un gra massa de les acusacions de manipulació per part del PP; perquè al cap i a la fi, diu, cada mitjà respòn a uns interessos polítics o empresarials.

Josep Puigbó

Crec que s'na het fet un gra massa d'axiò de la manipulació, perquè cada mitjà respon a uns interessos determinats.


Josep Puigbó ha fet aquestes declaracions durant una entrevista a Ràdio Sant Cugat, coincidint amb la seva participació en un acte organitzat pel Sant Cugat Centre Comercial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.