La Unipau connectarà autors i lectors amb un nou cicle a Sant Cugat


  • Comparteix:

Fragment de la portada del llibre / Foto: Editorial Cátedra

Fragment de la portada del llibre / Foto: Editorial Cátedra

La Universitat Internacional de la Pau (Unipau) aproparà lectors i escriptors amb el cicle 'Un llibre - Un autor', que arrencarà el 21 de novembre. La iniciativa començarà amb el títol 'Las cartas de la Pirenaica. Memorias del antifranquismo' (Editorial Cátedra), que comentaran els autors Armand Balsebre i Rosario Fontova.

Amb aquest nou cicle, la Unipau pretén acostar al públic 'la visió més autèntica del llibre' i permetre al mateix autor que comenti el missatge que vol transmetre amb la seva obra. Es tracta d'una activitat gratuïta i la primera sessió serà a dos quarts de vuit del vespre. 'Las cartas de la Pirenaica. Memorias del antifranquismo' analitza el contingut de les 15.500 missives que es van enviar entre el 1962 i el 1967 al programa radiofònic 'Correo de la Pirenaica'. El llibre recull les preocupacions de personatges de perfils molt diversos, des dels records de la Guerra Civil fins les peripècies dels immigrants que van abandonar els seus pobles.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.