El Mesón tanca fins el desembre per ampliar espai amb un local adjacent


  • Comparteix:

Imatge dels dos locals

Imatge dels dos locals

El restaurant El Mesón, ubicat a la plaça d'Octavià, ampliarà el seu espai amb la incorporació d'un local adjacent. L'objectiu és sumar una nova zona de restaurant, tot i que l'espai original mantindrà el seu aspecte. L'establiment està tancat fins al 3 de desembre, quan està previst la finalització de les obres que s'estan efectuant.

El nou espai, situat al costat de l'actual, tindrà 120 metres quadrats i podrà encabir 60 comensals més. La intenció és que el local antic es mantingui com està, doni servei de bar i ofereixi la possibilitat de fer reserves a la part de dalt. La zona ampliada, en canvi, serà de restaurant. Malgrat aquest canvi, El Mesón no es planteja de moment ampliar el nombre de taules de la terrassa, tal com ha explicat el seu propietari, Xavier Vendrell.

Xavier Vendrell

De moment no ho farem servir. Hem de veure com quedarà la normativa.


Les obres, que preveuen crear un arc per comunicar els dos locals, estaran enllestides el 3 de desembre en cas de complir el calendari establert. Fins aleshores el local romandrà tancat.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.