Cookiteca i Cugat.cat acosten la cuina saludable per a majors de 60 anys


  • Comparteix:

Moment del taller d'aquest dilluns, amb Sílvia Mirabet

Moment del taller d'aquest dilluns, amb Sílvia Mirabet

El primer dels quatre tallers de cuina organitzats per Cookiteca i Cugat.cat ha ofert aquest dilluns un menú saludable per a majors de 60 anys. El reportatge d'aquest taller es podrà veure dilluns vinent a Cugat.cat.

La cuinera, repostera i copropietaria de Cookiteca Sílvia Mirabet ha estat l'encarregada de mostrar aquest dilluns cinc receptes saludables per prevenir malalties que poden afectar els majors de 60 anys. En aquesta sessió, la desena de participants ha cuinat sopa de miso, arròs integral amb verdures i llavors, seitan amb cebetes confitades, bròquil escaldat amb ametlles filetejades i 'papillote' de verdures dolces.

El següent taller de cuina girarà al voltant de la preparació dels aliments que proporcionen més energia. Cugat.cat oferirà vídeos resums de les quatre sessions que es faran i publicarà en un blog les receptes culinàries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.