El cap de premsa del PPC, Eladio Jareño, director de TVE a Sant Cugat


  • Comparteix:

Eladio Jareño / Foto: ACN

Eladio Jareño / Foto: ACN

El fins ara director de Premsa i Comunicació del Partit Popular de Catalunya (PPC), Eladio Jareño, ha estat nomenat director de Televisió Espanyola (TVE), amb seu a Sant Cugat. Jareño ja va ser el director d'aquest organisme comunicatiu durant el 2003 i 2004.

Jareño ha estat nomenat director de TVE a Catalunya en substitució d'Ana María Bordas, que a partir d'ara serà directora de La 2. Jareño ja va ser director de TVE a Sant Cugat entre els anys 2003 i 2004 i posteriorment, entre el 2004 i el 2008, va ser director de programes infantils i juvenils de TVE. Aquests nomenaments es produeixen tres setmanes després que José Antonio Sánchez passés a ser president de RTVE.

El nou president de RTVE ja va destituir fa dues setmanes el cap d'informatius de la televisió pública, Julio Somoano, perquè el rellevés el fins aleshores subdirector d'Opinió i Economia del diari 'La Razón', José Antonio Álvarez Gundín. Ara, a més dels nomenaments de Jareño i Bordas, també ha aprovat una reorganització de l'estructura directiva de RTVE i ha nomenat Javier Lamana secretari general i del consell d'administració de la corporació, en substitució de Laura de Rivera García de Leániz.

Nascut al 1958, Jareño va iniciar la carrera professional com a responsable d'imatge i comunicació de la seguretat olímpica en els Jocs de Barcelona, en l'àmbit del ministeri de l'Interior. Després va exercir com a cap de premsa del Governador Civil de Barcelona, entre els anys 1992 i 1996. Uns anys més tard, després que aquesta entitat es convertís en la delegació del govern de l'Estat espanyol a Catalunya, va ser nomenat director del centre santcugatenc de TVE, la seu de Catalunya. Al 2004 va passar a ser a director de programes infantils i juvenils, càrrec que va mantenir fins el 2008. Des d'aleshores ha estat al PPC, on ha exercit com a director de comunicació i també com a coordinador de presidència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.