L'app d'Smart TV de Cugat.cat, a l'Smart City Expo World Congress


  • Comparteix:

Mostra de l'aplicació

Mostra de l'aplicació

Cugat.cat presentarà l'aplicació gratuïta per a Smart TV la setmana vinent a l'Smart City Expo World Congress de Barcelona. L'aplicació permetrà veure a la pantalla del televisor centenars de vídeos a demanda i en alta qualitat des de les Smart TV de Samsung i LG. El congrés té lloc entre dimarts i dijous que ve a la Fira de Barcelona.

La plataforma, que estarà disponible a finals d'any, també posa a l'abast dels usuaris els vídeos més destacats de la setmana i els més vistos. La navegació per l'aplicació es fa amb el comandament a distància. Segons el director de Cugat.cat, Miquel Herrada, el compromís del grup és arribar al màxim nombre de santcugatencs.

Miquel Herrada

El nostre objectiu és que el conjunt de la ciutadania pugui accedir als continguts des de qualsevol plataforma.


L'aplicació es presentarà a l'estand de l'Ajuntament de Sant Cugat, que portarà altres projectes com l'ús de les Googles Glass al municipi i l'espai Library Living Lab a la biblioteca de Volpelleres, entre d'altres. La regidora de Comunicació, Joana Barbany, defensa l'aposta de Sant Cugat per les 'smart cities'.

Joana Barbany

Acostem a la ciutadania el concepte 'smart city' per construir ciutadans més formats i més solidaris.


Cugat.cat és el primer mitjà local del país amb una aplicació per a Smart TV. A Catalunya, només TV3 ofereix un servei similar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.