El For you Fahion Market arriba al Mercantic aquest cap de setmana


  • Comparteix:

Cartell del For you Fashion Market / Foto: For you Fahion Market

Cartell del For you Fashion Market / Foto: For you Fahion Market

La primera edició del For you Fashion Market té lloc aquest cap de setmana a l'espai Casa Amparito del Mercantic. La proposta té l'objectiu de promocionar els dissenyadors locals i apropar-los directament amb els clients. Aquest dissabte es podrà visitar des de les deu del matí fins a les vuit del vespre i diumenge, de les nou del matí a les tres de la tarda.

Artefusion és l'encarregat del projecte amb el qual es vol promocionar als creadors locals, compromesos amb els processos de creació i producció sostenibles, posant-los en contacte directe amb el mercat.

Artefusion és un grup d'emprenedors del sector de la producció cultural, del disseny i de celebració d'esdeveniments i màrqueting cultural, que pretén que la proposta del For you Fahion Market es converteixi en un referent tant pels dissenyadors com a totes aquelles persones interessades en el seguiment de la moda del nostre país.

En aquesta primera edició els creadors presentaran les peces de la temporada tardor-hivern.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.