La fira de Festa Major s'instal·la, per últim any, al Parc de l'Arborètum


  • Comparteix:

Un centenar de veïns de Coll Favà van dir 'No a la fira' l'any passat

Un centenar de veïns de Coll Favà van dir 'No a la fira' l'any passat

L'Ajuntament està buscant uns terrenys en les zones de nou creixement on ubicar, de cara al 2005, la fira de Festa Major. La localització definitiva de les atraccions, que enguany aniran al Parc de l'Arborètum, vol posar punt i final a les queixes de l'associació de veïns de Coll Favà que l'any passat va manifestar-se al carrer per la instal.lació consecutiva de la fira al barri.

La fira de Festa Major es muntarà, enguany, al Parc de l'Arborètum tal i com està acordat per la junta de govern de l'Ajuntament. Un acord que estipula que la ubicació de les atraccions s'alternarà entre aquest recinte i la zona verda del carrer Salvador Espriu de Coll Favà.

No obstant, l'any passat la fira va instal·lar-se de forma consecutiva a Coll Favà, perquè dies abans el Parc de l'Arborètum havia acollit la mostra Sant Cugat Actiu. Aquesta decisió va desencadenar les queixes dels veïns de Coll Favà, que van acusar l'Ajuntament d'incomplir la periodicitat bianual de la fira al barri.

Unes protestes que van posar sobre la taula la necessitat de buscar un nou emplaçament a la fira de Festa Major. Segons el tinent d'alcalde d'Afers Interdepartamentals, Eduard Pomar, aquest recinte ha de combinar centralitat i fàcil accés:

Eduard Pomar

Ha de ser un lloc que no estigui gaire lluny del centre


L'associació de veïns de Coll Favà ha acollit amb satisfacció aquesta notícia, remarcant que el trasllat de la fira a una zona de nou creixement era una de les alternatives que havia abanderat l'entitat. Escoltem el president José Antonio Jorques:

José Antonio Jorques

Estem molt contents, perquè aquesta ubicació definitiva és el que sempre havíem demanat


Un dia abans de la passada Festa Major, un centenar de veïns de Coll Favà van tallar el trànsit com a mostra de rebuig per la ubicació de la fira al barri. Recordem que els afectats sostenien que l'entitat veïnal havia fet un pacte segons el qual el consistori es comprometia a no instal.lar dos anys seguits la fira a Coll Favà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.