La botiga VAIC i l'AMB ofereixen descomptes per a bicicletes elèctriques


Temes relacionats

La botiga VAIC porta a Sant Cugat les bicicletes elèctriques i urbanes ( 7/jun/13)


  • Comparteix:

Aquesta iniciativa pretén fomentar la bicicleta elèctrica / Foto: VAIC

Aquesta iniciativa pretén fomentar la bicicleta elèctrica / Foto: VAIC

La botiga VAIC participa en la campanya de promoció de la bicicleta elèctrica que organitza l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), que oferirà una subvenció de 250 euros a les primeres 1.000 persones que adquireixin aquest tipus de vehicle en els 23 establiments adherits. El comerç començarà a aplicar aquest descompte a finals d'aquesta setmana o principis de la següent.

L'AMB i els representants d'aquestes botigues han signat aquest dimarts l'acord. Es tracta d'un projecte que té l'objectiu de fomentar la mobilitat sostenible a través d'un mitjà de transport que no implica cap mena d'emissió contaminant a l'atmosfera.

Els primers 1.000 ciutadans de la regió metropolitana, inclòs Sant Cugat, que adquireixin una bicicleta elèctrica que tingui un cost màxim de 1.250 euros rebran una subvenció per part de l'AMB de 250. A falta de concretar alguns detalls, està previst que el descompte l'apliquin els mateixos establiments adherits.

Una d'aquestes botigues és VAIC, ubicada a la plaça de Lluís Millet. Un dels membres de l'equip, Dídac Masana, considera que aquest projecte pot ajudar a promoure encara més un mitjà de transport que a poc a poc es consolida.

Dídac Masana

Creiem que és una bona manera per fomentar aquest mitjà de transport. La bicicleta elèctrica està en auge.


VAIC té previst aplicar aquest descompte a partir de finals d'aquesta setmana o a principis de la vinent. Els clients hauran d'omplir un formulari demostrant que resideixen en un dels 36 municipis metropolitans. Les primeres 500 peticions s'atendran fins a final d'any mentre que a partir del 2015 s'entregaran les 500 restants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.