La PAH de Rubí recorre les multes per ocupar la via pública


Temes relacionats

La PAH de Rubí explica la seva problemàtica al ple de novembre (17/nov/14)

Dos membres de la PAH de Rubí denuncien els Mossos pel desallotjament (14/nov/14)

Cinc ferits i aldarulls en el desallotjament de la PAH de Rubí pels Mossos (11/nov/14)


  • Comparteix:

Moment de la trobada aquest divendres

Moment de la trobada aquest divendres

La PAH de Rubí ha recorregut les multes que la Policia Local ha interposat a cinc dels seus membres per ocupar la via pública davant la seu de CatalunyaCaixa al carrer de Villà. Això ha anunciat el col·lectiu en el sopar popular que l'Esquerra Independentista (EI) ha organitzat aquest divendres al Casal Popular la Guitza per pagar les sancions que pugen a un total de 1.875 euros. L'entitat, que compleix dos mesos de protesta, demana que l'administració faci de mediadora amb l'entitat bancària.

La Guitza, amb el suport d'Arran, Endavant i la CUP, ha organitzat un sopar popular els diners de la qual serviran per sufragar l'import de les multes interposades a cinc membres per part de la Policia Local. El membre de la PAH de Rubí, Julio Abarca, ha demanat la mediació de l'administració en el conflicte. Abarca ha assegurat que la situació dels afectats és crítica i que no poden afrontar multes de 375 euros, per la qual cosa han recorregut.

Julio Abarca

Jo no tinc com pagar la hipoteca. No treballo. I a sobre em posen una multa.


L'exmembre de la PAH de Sant Cugat, Julià Mestieri, considera que el sopar popular d'aquest divendres servirà per donar suport a la lluita de la PAH i demostrar 'la vergonya' que senten alguns santcugatencs davant el silenci de l'equip de govern.

Julià Mestieri

Dos mesos lluitant al carrer és una lluita molt titànica. Sentim vergonya del govern que tenim que no es posen al costat de la gent feble.


El sopar, que ha reunit una trentena de persones, arriba després que 13 membres de la PAH de Rubí fossin desallotjats pels Mossos per ocupar la seu de CatalunyaCaixa a l'avinguda de Torreblanca. Durant el desallotjament van produir-se cinc ferits lleus per contusions i atacs d'ansietat.

Aquest dilluns passat, l'entitat ha intervingut al ple per visibilitzar la problemàtica que arrossega i lamentar les multes.

L'entitat manté l'acampada al carrer de Villà per demanar la dació en pagament per a una vintena de famílies de Rubí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.