La Fundació Agrupació i l'Ajuntament, en lluita contra les caigudes de la gent gran


  • Comparteix:

La gent gran té una cita aquest dimecres a la Casa de Cultura / Font: ACN

La gent gran té una cita aquest dimecres a la Casa de Cultura / Font: ACN

La Fundació Agrupació i l'Ajuntament han signat un conveni de col·laboració per promoure un estil de vida saludable i l'envelliment actiu entre les persones grans. Aquest acord es concretarà en l'organització d'una conferència aquest dimecres sobre la prevenció de caigudes en les persones grans i la distribució d'un llibre sobre aquesta temàtica entre els assistents i els casals de gent gran de Sant Cugat.

La xerrada d'aquest dimecres, a partir de les cinc de la tarda a la Casa de Cultura, donarà informació i consells útils per promoure la prevenció de les caigudes i inclourà la presentació del setè llibre de la col·lecció 'Envelliment saludable', que edita anualment la Fundació Agrupació i que té la col·laboració de l'Institut de l'Envelliment de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

L'objectiu de la publicació és explicar les afectacions que poden provocar les caigudes, una de les principals preocupacions per a la gent gran, i donar consells per evitar-les. Segons les estadístiques recollides al llibre, una de cada tres persones grans pateix una caiguda al llarg de l'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.