Una santcugatenca vol crear una publicació sobre la importància de la Mola


  • Comparteix:

Una de les obres que es va crear durant la sortida a la Mola / Foto: Lamolaexpo.tumblr.com

Una de les obres que es va crear durant la sortida a la Mola / Foto: Lamolaexpo.tumblr.com

La santcugatenca Caterina Almirall i el seu col·laborador, Guim Camps, volen crear una publicació amb imatges i textos sobre la Mola per transmetre la identificació que senten els vallesans com a comunitat a partir d'aquesta muntanya. La idea va sortir de l'exposició, 'A la Mola', formada per més d'un centenar de quadres sobre la muntanya creats per artistes de la comarca. Per tirar endavant el projecte, Almirall i Camps han obert un projecte de micromecenatge a Verkami amb l'objectiu de crear la publicació per apropar l'esperit de la mostra als ciutadans.

La iniciativa artística es desplega entorn de l'imaginari de la Mola i ha passat per dues fases: una exposició col·lectiva de quadres i dibuixos del cim a la casa Soler i Palet de Terrassa i una sortida a la muntanya.

L'objectiu de la idea era retratar la magnitud d'un símbol col·lectiu i demostrar que la Mola és una insígnia de pertinença d'una comunitat al territori. Ara, els creadors volen concloure el projecte amb una publicació que deixi constància de la iniciativa inspirada en les guies Alpina. El llibre comptarà amb 50 pàgines, un pòster, i un petit desplegable que servirà de llegenda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.