Vins Noé celebra el 25è aniversari amb un tast entre amics al Teatre-Auditori


Temes relacionats

Vins Noé celebra avui els 25 anys amb un tast de vins al Teatre-Auditori (26/nov/14)


  • Comparteix:

Oleguer Martí i Ton Lladó són els dos propietaris de Vins Noé

Oleguer Martí i Ton Lladó són els dos propietaris de Vins Noé

Un tast d'una vuitantena de vins d'una vintena de cellers d'arreu de l'Estat espanyol acompanyat d'una selecció d'embotits, formatges i pa de primera qualitat ha servit aquest dimecres per celebrar els 25 anys de Vins Noé. Un aforament limitat a 400 persones ha acompanyat els dos socis de l'establiment en un acte festiu que ha tingut lloc al vestíbul de Teatre-Auditori.

Vins Noé va néixer l'any 1989 a la ciutat de la mà d'Oleguer Martí i Ton Lladó i dos socis més amb la idea d'oferir un servei que ells mateixos trobaven a faltar. Donar l'oportunitat de poder triar vins dins d'una selecció de vins peculiars amb 'una història al darrera' i transmetre les pròpies sensacions els ha portat, 25 anys més tard, a oferir més de 1.500 etiquetes diferents, conjuntament amb una selecció de caves, xampanys i aiguardents.

El gerent de Vins Noé, Oleguer Martí, ha explicat que se senten orgullosos de la trajectòria iniciada l'any 1989 i del caràcter pioner del seu negoci a Catalunya.

Oleguer Martí

Ens sentim orgullosos perquè quan vam obrir l'any 1989 erem molt pocs i ara hi ha botigues de vins per tot arreu. Vam ser pioners a l'època.


El tast ha permès provar una vuitantena de vins diferents de diversos origens i varietats de raïm. Penedès, la Rioja, Ribera del Duero, Monsant i Terra Alta són algunes de les denominacions d'origen que han protagonitzat aquesta trobada entre els amics de Vins Noé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.