'La Tarda' arriba avui als 500 programes amb un especial del Gran Recapte


  • Comparteix:

'La Tarda'

'La Tarda'

El magazín 'La tarda', coproduït per Cugat.cat amb 'La Xarxa', arriba als 500 programes aquest divendres, coincidint amb el programa especial del Gran Recapte que s'emet des del mercat de Torreblanca. El programa, presentat per la periodista santcugatenca Marina Romero, acumula tres temporades en antena i 1.500 hores de ràdio en directe.

La directora del programa, Anna Muñoz, destaca la feina de periodisme de proximitat duta a terme per l'equip que demostra que la comunicació local està 'ben viva'.

Anna Muñoz

Hem demostrat que la comunicació local està ben viva. Expliquem què passa al país d'una manera directa i amb els seus protagonistes.


La presentadora de 'La Tarda', Marina Romero, celebra que el programa 500 coincideixi amb el programa especial que faran pel Gran Recapte al mercat de Torreblanca.

Marina Romero

El programa número 500 arriba en un dia molt especial, coincidint amb el Gran Recapte. És un bon exemple que explica molt bé el que vol ser el programa.


Més de 20 emissores d'arreu del territori han col·laborat en els 500 programes de 'La Tarda'. Entre tots han fet més de 10.000 entrevistes i una vintena de programes especials, entre els quals destaquen l'especial de l'Onze de Setembre de 2013, el Mercat de Música Viva de Vic, el Sant Jordi a Montblanc i Girona Temps de Flors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.