El dia 14 d'abril comença les sessions preparatòries per la confecció de l'Agenda 21


  • Comparteix:

Un fòrum sobre sostenibilitat servirà, el proper 8 de maig, per acordar el pla d'acció que aplicarà l'Ajuntament de Sant Cugat dins el marc de l'Agenda 21 Local. Aquesta iniciativa, oberta a tots els santcugatencs, comptarà el proper dia 14 amb una sessió prèvia preparatòria que permeti als interessats conèixer el funcionament del debat i també fer les seves propostes.

Després del cicle de xerrades que s'han estant fent els dimarts a la Casa de Cultura, l'Agenda 21 Local fa ara un nou pas amb l'objectiu de concretar ja les línies d'actuació concreta que cal aplicar a la nostra ciutat.

Amb aquesta voluntat, s'ha convocat pel proper 8 de maig un fòrum obert a tota la ciutadania, que servirà per debatre les propostes existents i també per fer-ne de noves. Segons ha explicat el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, aquest debat ha de servir per consensuar ja les actuacions concretes que es volen dur a terme en matèria de sostenibilitat.

Eduard Pomar

El fòrum debatrà les accions que donaran lloc al pla d'acció de l'Agenda 21, que l'Ajuntament posarà en marxa els propers anys.


De moment, totes les propostes plantejades tant per l'Ajuntament com pels mateixos ciutadans estan recollides en un document, que serà el que es debatrà durant el fòrum. Per tal que tots els interessats puguin conèixer aquestes propostes i fer-ne de noves, l'Ajuntament ha convocat una sessió prèvia pel dia 14, que servirà també per explicar el funcionament del fòrum.

Eduard Pomar

Hi ha un llistat d'accions que estem repartint a la gent que participarà al Fòrum, però a més la gent pot fer també les seves propostes.


El tinent d'alcalde ha afegit que, tot i haver convocat una sola sessió del fòrum, no es descarta la possibilitat de convocar un segon debat, en cas que fos necessari.

D'altra banda, ja s'ha constituït la comissió municipal de l'Agenda 21, formada per un representant de tots els partits polítics i un de l'EMD, i queda per crear només la comissió de seguiment que s'encarregarà de comprovar que les diferents accions aprovades el dia 8 de maig es portin a terme tal i com s'ha acordat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.