Protecció Civil aprova el pla d'autoprotecció de l'@Sant Cugat


  • Comparteix:

El parc empresarial @Sant Cugat està situat a la Guinardera / Foto: @Sant Cugat Business Park

El parc empresarial @Sant Cugat està situat a la Guinardera / Foto: @Sant Cugat Business Park

El pla d'autoprotecció del parc empresarial @Sant Cugat ha rebut l'autorització aquest dijous de la Comissió Plenària de Protecció Civil de Catalunya. La reunió ha estat presidida pel conseller d'Interior, Ramon Espadaler, i ha donat llum verda a 89 plans d'emergència municipals i 139 plans d'autoprotecció.

L'objectiu dels plans d'autoprotecció és assegurar les mesures d'autoprotecció en empreses i entitats que poden generar o resultar afectades per situacions de risc col·lectiu, catàstrofe o calamitat pública.

Entre els plans d'autoprotecció homologats aquest dijous, hi destaquen el del parc empresarial @Sant Cugat, el de l'aeroport de Sabadell, el de la Festa del Cel i el de la cavalcada de Reis de Sabadell.

L'@Sant Cugat és un parc empresarial de 53.000 metres quadrats situat a la Guinardera, en el Catalonia Innovation Triangle, creat entre Sant Cugat, Cerdanyola i Rubí. Més de 800 persones treballen a les seves instal·lacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.