Sant Cugat supera les 80 tones d'aliments per al Gran Recapte


Temes relacionats

El Gran Recapte es fa notar a Sant Cugat en la seva sisena edició (29/nov/14)

El Gran Recapte té a Sant Cugat una desena de punts i més de 140 voluntaris (28/nov/14)

La ciutat aporta al Gran Recapte unes 70 tones d'aliments ( 1/des/13)


  • Comparteix:

El Gran Recapte ha aconseguit més de 80 tones d'aliments a Sant Cugat, segons les primeres estimacions de l'organització. La 6a edició d'aquesta campanya ha superat amb escreix les xifres de l'any anterior tant en aliments com en punts de recollida.

Més de 170 voluntaris i una participació 'massiva' han fet possible el Gran Recapte a la ciutat, on s'han habilitat més d'una quinzena de punts de recollida, segons ha xifrat l'organització.

El delegat al Vallès Occidental del Banc dels Aliments, Miquel Àngel Rodríguez, ha destacat la gran resposta de la ciutadania davant aquesta campanya que s'ha desenvolupat divendres i dissabte.

M. Àngel Rodríguez

La gent ha participat massivament, s'ha informat i ha fet cua per recollir la seva bossa.


Enguany, han col·laborat amb el Gran Recapte el mercat de Torreblanca i els supermercats Mercadona, Condis, Veritas, Opencor, Lidl i Eroski, on s'han donat fins a 12 tones de productes alimentaris.

Tots junts han aconseguit superar les 80 tones recollides a la ciutat, segons una primera estimació. De fet, està previst efectuar el recompte final aquest dilluns, ja que part del material no s'ha pogut transportar a causa de la pluja, com ha explicat Rodríguez.

M. Àngel Rodríguez

Treure els aliments dels centres comercials era fer-los malbé, i es van haver d'ajornar recollides que continuaran aquest dilluns si el temps ho permet.


Tot així, Rodríguez ha assegurat que s'han superat els objectius marcats, que preveien dedicar 20 quilos d'aliments per a cada beneficiari. En el cas de Sant Cugat, els aliments aniran als usuaris de Càritas i el Centre Medir.

Està previst que a partir d'aquest dilluns comenci la distribució. A àmbit català, també s'han superat les expectatives, que s'havien fixat en 4.000 tones d'aliments.

L'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV) de la UPC seguirà recollint aliments fins al 12 de desembre i espera aconseguir 1.000 quilos de productes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.