Les Escoles Esportives de Pasqua de Valldoreix fracassen en la seva primera edició


  • Comparteix:

Rojo ha dit que les jornades no han tingut l'èxit esperat

Rojo ha dit que les jornades no han tingut l'èxit esperat

L'EMD s'està plantejant no repetir les Escoles Esportives de Pasqua, després que la primera edició de la iniciativa només hagi rebut 20 inscripcions. El govern de Valldoreix considera que, per tirar endavant aquestes jornades, és necessari un període més llarg de vacances escolars com Nadal i estiu.

A diferència de l'èxit que van tenir les Escoles Esportives de Nadal, les jornades que s'han organitzat per a Pasqua ha tingut una acollida bastant pobra. Vint nenes i nenes han volgut passar les seves vacances de Setmana Santa al pavelló voleibol per realitzar activitats lúdiques amb llicenciats en INEF.

El poc interès que ha tingut la iniciativa entre els valldoreixencs i els districtes de l'entorn ha portat a l'EMD a reformular el plantejament de les jornades. La vocal d'Esports, Mercedes Rojo, ha atribuït el fracàs de les Escoles Esportives de Pasqua a la curta durada d'aquestes vacances:

Mercedes Rojo

La cosa canvia molt quan tens dues setmanes de festa com al Nadal, i no com ara


Malgrat els resultats de les jornades, Mercedes Rojo ha remarcat que els nens i nenes que s'han inscrit s'han mostrat molt satisfets de la qualitat de les propostes ofertades:

Mercedes Rojo

Nens i pares estan molt contents amb les activitats


Les Escoles Esportives de Pasqua, que compten amb servei de menjador, finalitzaran dijous. A banda del pavelló de voleibol, els nens participants podran utilitzar la piscina i la pista de gespa de Valldoreix per fer les seves activitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.