Neix l'app RunnerSquare per posar en contacte tots el corredors

Runnersquare vol fer l'esport dels corredors més social

Societat

Publicat el 2/des/14 per Tamara Atienzar

L'aplicació RunnerSquare, impulsada pels santcugatencs Oriol Gifra i Bernat Gisbert, permet als usuaris compartir les seves experiències com a corredors i posar-se en contacte amb altres esportistes de tot el món a través de la creació de perfils. L''app', que també permet mesurar els temps i reptes propis, ja està disponible a l'Apple Store i al Google Play, i té l'objectiu d'unir el màxim nombre de persones possible que comparteixen la passió per córrer.

RunnerSquare va sortir fa tres setmanes en una versió beta i ja té més de 1.000 membres. L'aplicació funciona com una xarxa social perquè permet crear un perfil, compartir fotografies i comentaris, seguir altres usuaris i, fins i tot, mostrar la ruta de l'entrenament que se segueix. L''app' vol trencar la visió d'un món en què només estan els corredors i la mesura del seus temps.

Segons l'executiu en cap del projecte, Oriol Gifra, el que diferencia aquesta aplicació d'altres adreçades a aquest tipus d'esportistes és que intenta fer aquest esport més social posant en contacte a tots els que ho practiquen.

Oriol Gifra

Neix per compartir amb tothom les marques, reptes, les curses que vols fer i les que faràs. Volem que la gent comparteixi el passat, el present i el futur.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Gifra també ha manifestat que la idea va sorgir perquè trobaven que hi havia un nínxol de comerç, ja que la resta de propostes tenen un enfoc individual i de mesurar el temps. Per Gifra, era necessari compartir de forma visual l'experiència ja que, segons ell, la vivència del corredor inclou l'abans i també el després de la cursa.