Eroski Sant Cugat rep un premi Incorpora de l'Obra Social 'La Caixa'


  • Comparteix:

La 6a edició dels premis Incorpora s'ha celebrat aquest dimecres / Foto: Obra social 'la Caixa'

La 6a edició dels premis Incorpora s'ha celebrat aquest dimecres / Foto: Obra social 'la Caixa'

Eroski Sant Cugat és una de les empreses guanyadores dels premis Incorpora de l'Obra Social 'La Caixa', que reconeixen les apostes per la integració laboral de col·lectius vulnerables. L'establiment de la ciutat ha estat premiat juntament amb Eroski Terrassa i Eroski Cornellà de Llobregat. El jurat ha valorat que des de 2013 els tres centres Eroski han realitzat el 100% de les seves contractacions a través del programa Incorpora, donant feina a 34 persones en situació vulnerable.

En total, la 6a edició dels premis Incorpora a Catalunya ha premiat vuit empreses: Eroski, C&A, Finca Rústica Josep Roqué, Francisco Jiménez Pérez, Rango 10, Ara Vinc, el Gremi de Restauració de Barcelona i la Federació Empresarial d'Hosteleria i Turisme de Tarragona.

Els premis s'han entregat aquest dimecres, coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitats, de la mà del conseller d'Economia, Felip Puig, i el director general de la Fundació 'la Caixa', Jaume Giró. Els criteris de selecció del jurat han tingut en compte el número de contractacions respecte al conjunt de la plantilla, el perfil dels treballadors integrats i la duració dels contractes.

Des de 2006, el programa Incorpora ha facilitat la inserció laboral de 4.304 persones en situació vulnerable, discapacitats, immigrants, exreclusos, aturats de llarga durada, víctimes de violència de gènere i joves en risc d'exclusió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.